• Standaard gratis verzending
  • Vanaf 3 kaarten 10% korting met kortingscode: KAARTENSET

Betalen & Retourneren


Betalen
Je kan kiezen uit drie beveiligde betalingsmethodes: iDeal, Paypal en MasterCard/VISA. De transacties, uitgevoerd op presskaarten.nl, zijn beveiligd via Mollie. Als betaling-serviceprovider biedt Mollie de mogelijkheid om in een beveiligde omgeving de betalingstransactie uit te voeren. Mollie is alleen verantwoordelijk voor de online betaling en heeft geen invloed op de verdere afhandeling van de bestelling of de leveringstermijn. 

Retourneren
Ik hoop natuurlijk dat je tevreden bent met je bestelde kaart(en). Mocht dit, om welke reden dan ook, niet zo zijn dan heeft u het recht om binnen 14 dagen na aankoop het product te retourneren. Dit kunt u melden via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@presskaarten.nl.

Press Kaarten is niet verplicht gebruikte of beschadigde artikelen terug te nemen. Zorg daarom dat je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Press Kaarten retour stuurt.

De geretourneerde artikelen worden teruggestort op dezelfde kaart of hetzelfde account waarvan ze zijn betaald. Indien de bestelling volledig retour komt, ontvang je ook de verzendkosten retour. Enkel de verzendkosten van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht je het product willen ruilen, meld dit dan ook via het contactformulier of stuur een e-mail.  


Je kunt de kaart retour zenden naar:

Press Kaarten
Nieuwe Boschstraat 16b
4811 CW, Breda

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb